OM OSS

samklang

göteborg ab

Vi är kreativa, lösningsfokuserade och flexibla i vårt arbete.

 

När vi håller workshops får vi ofta feedback om att det blir mer dynamiskt eftersom vi är två personer på plats och vi kompletterar varandra väl. Vi gillar dessutom att jobba ihop. Med oss får ni meningsfulla insatser som ger energi och stöd i utvecklingsarbete. Kika gärna på våra referenser.

 

Susanna Arolin är socionom med vidareutbildning inom kommunikation och ledarskap. Susanna är specialiserad på feedback-kultur och certifierad handledare i FIT Feedback Informed Treatment (Feedback-informerad terapi). Susanna har även lång erfarenhet av skolutveckling och psykosocialt förändringsarbete med utgångspunkt i lösningsfokuserat tänkande.

Jonaz Björk är föreläsare och certifierad coach med gymnasielärarexamen i botten. Jonaz är också utbildad processledare. Jonaz har bred erfarenhet som projektledare och har bland annat tidigare arbetat som projektledare för prisbelönta projektet Företagsamt lärande i Halland under åren 2007-2010 som vann European Enterprise Awards 2010. Jonaz ägnar sig gärna åt improvisationsteater med lekfullhet i vardagen som bonuskompetens.

 

Både Susanna och Jonaz är utbildade ledare i Hjärnkoll, ett koncept utvecklat av Jenny Åkerman som tidigare var ordförande i Mensa.

 

Samklang ingår i Nätverket Företagsamt och Entreprenöriellt Lärande i Skolan NELIS.

 

info@samklang.se

Samklang Göteborg AB, Betzensgatan 1:1304, 414 55 Göteborg

Bankgiro 184-0149 Momsreg. nr SE556932770201 Godkänd för F-skatt

Nya idéer och kraft att genomföra dem!

 

Mejla: info@samklang.se

eller ring så pratar vi ihop oss.

 

Susanna Arolin Utbildningskonsult

Cert. FIT-handledare

Tel: 0704-608 205

 

Jonaz Björk Utbildningskonsult

Tel: 0736-949 660

 

Kika gärna på vår hemsida om entreprenöriellt lärande:

www.entreprenoriell.se

Vi är glada att kunna stötta barnhemmet och skolan som drivs av göteborgstjejen Emelie Kanter tillsammans med Jacques Manner i Ghana.

 

Vill du också vara med och stötta?

Bankgiro 396-0929

Swish Nummer : 1235922513

Copyright © All Rights Reserved