OM OSS

Vi stöttar företag, grupper och individer i utvecklingsprocesser

Vi vill gärna höra mer om just er situation och tänka tillsammans kring vad vi kan göra för er


Vi kommer att göra mer än att bara prata.

Vi kommer att flytta runt saker, röra oss i rummet tillsammans med er och få nya saker att hända. När vi processleder och håller workshops får vi ofta feedback om att det blir dynamiskt och omväxlande, eftersom vi är två personer på plats och vi kompletterar varandra med våra olikheter. Vi älskar dessutom att jobba ihop, vilket ni kommer att märka. Med oss får ni meningsfulla -och roliga- insatser som hjälper er att komma loss och komma vidare  i ert utvecklingsarbete. Nya tankar och förnyad energi - lite som att öppna ett fönster och släppa in frisk luft.


Även som soloföretagare är du välkommen att träffa oss, för att höra mer om hur vi skulle kunna hjälpa dig att utforska och upptäcka nya vägar framåt.


Så vilka är vi?

 

Jonaz Björk är pedagog och certifierad coach, med massor av erfarenhet av utvecklingsarbete i projekt och verksamheter.
Jonaz  är mästare i att inspirera företag och organisationer till mer lekfullhet i vardagen. Lek är ett strålande sätt att öka kreativitet och gemenskap, och att få in ny kraft och glädje i alla sorters sammanhang.


Susanna Arolin är socionom och hållbarhetsutvecklare, med särskilt fokus på de sociala aspekterna av hållbar omställning.
Susanna vet hur vi får med oss människor i omställningen på riktigt. Susanna har också redskap för hur vi kan stärka varandra och  agera tillsammans, både i små och stora utmaningar.


Tillsammans är vi fenomenala på att lyssna efter era behov och skapa skräddarsydda insatser, utifrån vad det är ni behöver här och nu. Vi kan vara allt från en katalysator med boostande aktiviteter till coachande följeslagare genom kartläggning, analys och utvecklingsprocesser över tid. Allt i en prestigelös anda av gemensamt lärande inriktat mot hållbara lösningar.


PS. Är du ensam ansvarig för hållbarhetsarbete i din verksamhet? Hör av dig för att gå med i vårt gröna nätverk för stöd, pepp och inspiration! Vi finns i Göteborg.Nya idéer och kraft att genomföra dem!


Mejla: info@samklang.se

eller ring så pratar vi ihop oss.


Jonaz Björk

Tel: 0736-949 660


Susanna Arolin

Tel: 0704-608 205


info@samklang.se

Samklang Göteborg AB, Chapmansgatan 14:1405, 414 54 Göteborg

Bankgiro 184-0149 Momsreg. nr SE556932770201 Godkänd för F-skatt